Proefles

Voor je gaat beginnen met een praktijkopleiding adviseren we altijd om eerst een proefles te nemen. Je kunt eerst kennis maken met je instructeur en bepalen of zijn manier van lesgeven je bevalt. Tijdens de proefles kijken we naar wat je eventueel al weet en kunt en hoe snel je de lesstof oppikt.
Tegen het einde van de les bespreekt de instructeur zijn bevindingen met je en geeft hij een advies over het aantal lessen dat je waarschijnlijk nodig zult hebben om het praktijkexamen met goed gevolg af te kunnen leggen. Het advies van de instructeur is afhankelijk van jouw kennis, vaardigheden en leervermogen. Je beslist uiteraard zelf hoeveel lessen je uiteindelijk wilt volgen. Wat krijg je bij een proefles:

  • 1 uur autorijles en kennismaking.
  • je wordt thuis opgehaald en teruggebracht.
  • enthousiaste en motiverende instructeur.

De kosten van een proefles bedragen € 40,-, deze kosten worden bij afname van een rijlespakket in mindering gebracht op de pakketprijs. Heb je interesse in een proefles of wil je informatie laat dan hier je gegevens achter of bel naar: 06-14908703 .  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!